تبیان، دستیار زندگی

ماجرای قربانی کردن انسان برای خدمت به شیطان!

حجت‌الاسلام مظاهری سیف با بیان اینکه شیطان گرایان معتقدند قربانی کردن انسان نیروی فوق‌العاده‌ای را تولید می کند، گفت: اینکه در انجیل شیطانی مطرح می شود بشر از ابتدا شیطان گرا بوده و این بخشی از تمدن بشری است، ادعای گزافی بیش نیست.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
شیطان پرستی
یکی از مسائل مبتلابه جهان امروز، ظهور انواع و اقسام معنویت های نوپدید و عرفان هایی است که همه به نام تعالی انسان و بهبود بخشیدن به زندگی او، مطرح می شوند و اتفاقا پیروانی هم پیدا می کنند اما بعد از گذشت مدتی و پس از آنکه ثابت شد هیچ کارایی ای ندارند از گردونه حذف می شوند اما آثار مخربشان تا مدت ها بر افکار پیروان باقی می ماند، چراکه آنها این جریان ها را بهشت برین خود تصور می کردند اما ناگهان متوجه شدند که با سراب مواجه هستند.
یکی از جریان های معروف و پر سر و صدا در عرفان های نوظهور، شیطان گرایی است. این جریان در سال های اخیر بسیار مطرح شده و کتاب های متعددی در ایران و کشورهای غربی در مورد آن تالیف شده است. بعد از مطرح شدن این جریان چه در کشور ما و چه ممالک غربی موافقان، مخالفان و بعضا بیطرفانی پیدا شدند، در واقع طیف های گوناگون نظرات خود را مطرح کردند چراکه این مساله هرچه که بود، رسما در مخالفت با دین پرچم برافراشته و انسان را به غیرخدا فرا می خواند.

از این رو، در ادامه بررسی سلسله نشست های عرفان های نوظهور، بخش دیگری از مباحث حجت الاسلام «حمیدرضا مظاهری سیف»، رییس موسسه بهداشت معنوی که به همت شبکه جهانی ولایت تهیه شده است، تقدیم حضورتان می شود:
حجت الاسلام «حمیدرضا مظاهری سیف» در ابتدای مباحث خود در پاسخ به  این پرسش که «شیطان گرایی عرفان نیست پس چرا آن را ذیل عرفان های نوظهور مطرح می کنند؟»، اظهار کرد:  جریان شیطان گرایی اعتقاد دارد که یک قدرت فوق العاده و برتر به نام شیطان وجود دارد و آن قدرت  شرّ اکنون بر کل دنیا حاکم است و می خواهد در دنیا حاکم شود، بنابر این، یک نوع فنا شدن در نیروی شیطانی را به عنوان هدف مطرح می کنند.
رئیس موسسه بهداشت معنوی ادامه داد: در بخشی از آیین های شیطانی با این جملات مواجه می شوید: «ای شیطان! نیروی خودت را در من جریان بده، روح مرا تسخیر کن». در آیین ها و نیایش های شیطانی این جملات را می خوانند و به تعبیری مناجات های شیطانی را انجام می دهند، بنابر این، در پاسخ به پرسشی که مطرح شد این جریان نوعی عرفان در آن هست یعنی فرد می خواهد به فنا در یک قدرت برتر برسد اما آن فنا و فرایندی که طی می کند تماما باطل و کاذب است و تماما در مسیر شیطانی قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: حتی شاید دچار توهماتی بشوند که نیروی شیطان در آنها وجود دارد و دست به کارهای خطرناکی بزنند، لذا می توانیم  شیطان پرستی را جمله عرفان های کاذب به شمار بیاوریم گذشته از آنکه شاید در کشورهای غربی از آن به عنوان جنبش های دینی جدید یاد شود.
مظاهری سیف با بیان اینکه دو موضوع مهم در شیطان گرایی وجود دارد، تصریح کرد: این دو شامل قربانی کردن انسان و دیگری اصالت دادن به آیین ها و کارهایی است که انجام می شود. «آنتوان لاوی»، پایه گذار جریان کلیسای شیطان، می گوید ما به قربانی کردن انسان نیاز داریم زیرا کسانی که وارد کلیسای شیطان می شوند و آیین های آن را انجام می دهند، جادوگران قدرتمندی می شوند به راحتی با نیروی شیطان ارتباط داشته و نیاز ندارند که از طریق قربانی کردن نیروی فوق العاده به دست بیاورند، اگرچه قربانی کردن انسان نیروی زیادی را در اختیار جادوگر قرار می دهد اما ما نیاز به این کار نداریم.
این محقق عرفان های کاذب اظهار کرد: این سخنان ظاهراً نشان از آن دارد که قربانی کردن را نمی پذیرند اما آنتوان لاوی می پذیرد که قربانی کردن انسان نیروی فوق العاده ای را تولید می کند. ظاهر قضیه کلیسای شیطان آن است که ادعا و دعوتی در مورد قربانی کردن انسان ها ندارند اما در روزگار ما جریان دیگری برای شیطان گرایی به نام «سفارت لوسیفر» وجود دارد. جریان از این قرار است که فردی به نم «تی سرک سوسج» در ابتدا نامه هایی را منتشر می کند و می گوید «لوسیفر» این نامه ها را به من داده است، لوسیفر نامی است که در بخش هایی از تورات برای شیطان به کار رفته، یعنی در سفر «پیدایش» آنجا که آدم و حوّا در بهشت حضور دارند، این لوسیفر است که به صورت مار در می آید و از آنها دعوت می کند که از درخت علم و آگاهی بخورند، در واقع لوسیفر نامی برای شیطان است.
وی ادامه داد: «سوسج» می گوید: من الهامات، دریافت ها و نامه هایی از لوسیفر داشتم، او بعدها این نامه ها را منتشر می کند و در مجموعه ای هم این نامه ها جمع آوری و بعد به شکل یک انجیل شیطانی جدید به نام «دمونیک بایبل» در می آید که این انجیل دیگری جز آن است که آنتوان لاوی نوشت.
این پژوهشگر عرفان های کاذب تاکید کرد: این جریان که از آن صحبت شد جریان تندروی شیطان گرایی محسوب می شود. سوسج در این کتاب و در بخش قربانی کردن انسان تاکید می کند: کسانی که قربانی کردن انسان را قبول ندارند و دم از شیطان گرایی می زنند مدعیان دروغینی بیش نیستند و شیطان گرای واقعی نمی تواند قربانی کردن انسان را از زندگی اش حذف کند.
مظاهری سیف اضافه کرد: در حال حاضر این جریان هست و فعالیت هایشان در فضای مجازی جریان دارد و در فضای حقیقی نمی دانیم چه می کنند، البته به دلیل این باورها و برنامه ها نمی توانند آشکار کارشان  را پیش ببرند اما حضور دارند و تصور می کنم یک روز این قضیه برجسته می شود. سوسج در آن کتاب از قربانی کردن انسان و آیین های شیطانی و افکار و ایدئولوژی شیطانی دفاع می کند؛ به نظر می رسد سوسج انسان باهوشی است و نسبتا هم جوان است، زمانی که او این نامه ها را می نوشت در حدود بیست سال قبل بود و بیست و چند سال بیشتر نداشت و هنوز فعالیت دارد و می شود او را به عنوان تهدید جدی قلمداد کرد.
وی در بخش دیگری از مباحث خود با بیان اینکه بسیاری از طرفداران جریان شیطان گرایی معتقدند که این جریان برای دوران فعلی نیست بلکه ریشه و قدمتی در گذشته دارد، تصریح کرد: صفحات آغازین انجیل شیطان با این جملات شروع می شود که انسان از ابتدا شیطان پرست بود، اولین کسی که آیین های شیطانی را اجرا کرد «خنوخ» بود، خنوخ نام «عبری» حضرت «ادریس» است که از انبیای متقدم به شمار می آید یعنی بعد از حضرت آدم و شیث، نام ادریس را در سلسله انبیا می بینیم، او می گوید از آن زمان جریان شیطان گرایی آغاز شده است. از آن جهت که شیطان نیروهای شر را در اختیار داشته و به مردم آسیب می زده است لذا برای جلب رضایت او و سرازیر کردن برکت در زندگی شان آیین های شیطانی را به جا می آوردند و سعی می کردند که از این طریق شیطان را دور کنند.
مظاهری سیف در ادامه گفت: این برداشتی است که از شیطان گرایی ابتدایی وجود دارد. آنها معتقدند که شیطان گرایی در دوره های ابتدایی در میان اشراف و قدرتمندان قبایل و البته در میان مردم عادی وجود داشته و آیین های آن اجرا می شده است، در کتاب های تاریخ تمدن رگه های باریکی از این موضوع را می بینیم، برای مثال در تارخ تمدن «ویل دورانت» وقتی که در مورد تمدن سومری، مصری و بابلی صحبت می شود اشاره می کند که این آیین ها بوده و برای مثال در جشن هایی قربانی کردن انسان وجود داشته و آیین های جنسی رایج بوده است.
رییس موسسه بهداشت معنوی ابراز کرد: این کارها را در ابتدای فصل کشت و کار انجام می داده اند مثلا زمانی که می خواستند بذرپاشی یا محصولات را برداشت کنند، به بیان دیگر در برهه های حساس زندگی شان این کار را می کردند تا نیروهای شیطان را دفع کنند.
وی بیان کرد: از سوی دیگر بحث جادوگری و شیطان گرایی دست در دست هم دارند، وقتی تاریخ جادوگری را بررسی می کنیم از زمانی که شیطان گرایی مطرح شده، جادوگری هم مطرح بوده است، از زمانی که ردّ جادوگری را می بینیم نوعی شیطان گرایی نیز وارد تمدن های مختلف شده است اما من تاکید می کنم که این آیین ها در مناطق محدود و برهه های کوتاهی از این دوره های تمدنی اتفاق می افتاده و معلوم است که به صورت جریان انحرافی و محرمانه بوده است.

وی در پایان این بخش از سخنان خود خاطرنشان کرد: یعنی سیطره تبلیغ انبیاء به گونه ای بوده که جریان های تا این حد انحرافی نمی توانستند آشکار عمل کنند لذا معابد آنها در خارج از شهرها، دخمه ها و غارها بوده و در آنجا آیین های خود را اجرا می کردند، لذا اینکه در انجیل شیطانی مطرح می شود که بشر از ابتدا شیطان گرا بوده و این بخشی از تمدن بشری است در واقع ادعای گزافی بیش نیست.

منبع: خبرگزاری شبستان

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.